Mole Rojo koncentrát
Salsa Mole je mexická salsa s mírnou pálivostí, která se používá v mexické kuchyni, na přípravu pálivých jídel a pro doostřování pokrmů. Jejím základem jsou chilli papričky, arašídy, sezam, cukr, kakao, sůl, koření atd.
Složení: Cukr, sušenky (pšeničná mouka, sůl, voda, jedlá soda a cukr), sójový olej, sušené chilli papričky, sezam, kuřecí vývar v prášku, kakao, arašídy, cibule, sůl, koření a česnek
Alergeny: Pšenice, sezam, arašídy, sója, glutaman sodný a celer
Použití: Mole pasta La Costena má skvělou rovnováhu chutí – pálivé chilli, sladké koření a intenzivní čokoládový hit. Zřeďte jeden díl molové pasty na čtyři díly kuřecího vývaru, abyste získali molovou omáčku. Přelijeme na maso a ozdobíme sezamovými semínky. Nebo použijte pastu La Costena molitan v enchiladas a tamales.
Obsah balení: 235 g
Země původu: Mexiko