Ochucené černé fazole z Mexika
Kořeněné černé fazole ve slaném nálevu. Černé fazole jsou součástí mnoha mexických jídel, takže když chete připravovat jídla z této kuchyně, tak na fazole nesmíte určitě zapomenout.
Složení: černé fazole, pitná voda, cibule, rajčatový protlak, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), chilli papričky jalapeňo, sójový olej, látka zvýrazňující chuť a vůni: glutaman sodný; česnek.
Použití: v mexické kuchyni, na saláty, polévky, omáčky, do tortill a na burritos, chili con carne
Hmotnost: 560 g
Hmotnost pevného podílu: 281 g
Země původu: Mexiko
Výživové údaje na 100 g | |
Energie |
190 kJ/45 kcal |
Tuky |
1,0 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny |
0,1 g |
Sacharidy |
5,0 g |
Z toho cukry |
0 g |
Bílkoviny |
4,0 g |
Sůl |
0,85 g |